Episerver partner sedan 2008

Med vår långa erfarenhet av Episerver kan ni vara säkra på att ni får ett riktigt bra system.

Vad är Episerver?

Episerver är ett av de störsa CMS'en i Sverige. Företaget grundades 1994 och sedan dess har tusentals webbplatser runt om i världen valt denna plattform. Både användarmässigt och tekniskt finns det flera fördelar, men det är också en trygghet för dig som kund att det finns så många företag som arbetar med EpiServer.

Några av de främsta fördelarna med EpiServer som gör det till ett så populärt verktyg att uppdatera webbplatser med är:

  • lätt att bygga en e-handel i
  • är ett snabbt och effektivt CMS
  • många moduler och applikationer 
  • populärt (stort utvecklar- samt användarcommunity)
  • skalbarhet - baseras på skalbar Microsoftteknik 
  • lättanvänt för redaktörer 
  • redaktörsmöjligheter med språk och rollhantering
  • inbyggd epostmarknadsföring

EpiServer out-of-the-box

Grundläggande CMS-funktionalitet - som alla CMS hanterar EpiServer uppdatering av sidor med text och bild, länkar och dokument i ett grafiskt användargränssnitt. EpiServer hanterar även mallar, versionshistorik, sökning, redaktörsroller med mera.
 
Rollbaserad hantering av administratörer - möjlighet att skapa grupper och roller med olika rättigheter
 
Användarhantering - Användare kan registrera sig och sedan logga in för att få tillgång till skyddat innehåll. 
 
Blog - EpiServer har inbyggd blogfunktionalitet 
 
Statistik - EpiServer kommer med en färdig statistikfunktion som skiljer sig från många andra statistikverktyg. Du kan se din webbplats som en karta och på den visas alla besökare i realtid och du kan följa deras väg genom din webbplats. 
 
Egna moduler - Vi kan skapa egna tillägg och moduler för att ni som kund ska få en skräddarsydd webbplats.
 
 

Integrationer

Affärssystem - EpiServer kan integreras med ert befintliga affärssystem och både visa information från affärssystemet på er webbplats och uppdatera ert affärssystem via webbplatsen.

 

PIM-system - Vi bygger ofta e-handelsplatser där Episerver integreras med ett nytt PIM-system så att alla era produkter kan visas och säljas i webbshoppen.

 

CRM-system - Genom att integrera er webbplats med ert CRM-system kan ni lägga till nya prospekts direkt i CRM-systemet och vi kan bygga önskad funktionalitet runt integrationen.

 

Epostmarknadsföring - Seriösa handlare jobbar aktivt med epostmarknadsföring och konverteringsoptimering. Vi integrerar er webbplats med ert önskade email marketing-system.

 

Microsoft Office integration - Nära integration med Officeprogrammen gör det enkelt att publicera dokument från Word, Excel, Powerpoint, direkt till EpiServer. Det går även att lägga till filer direkt i filhanteraren och ett EpiServer-verktygsfält dyker upp i Word för att underlätta dokumenthanteringen. 

Episerver Commerce

Episerver Commerce är en komplett e-handelslösning som innehåller allt du behöver för att hantera produktkataloger, ordrar, kunddata och betalningar i olika regioner. Lösningen hjälper dig också att enkelt skapa bättre kundupplevelser. Du kan smidigt kombinera innehålls- och produktinformation och automatiskt personalisera kundresor med hjälp av artificiell intelligens.

Episerver CMS

Episerver CMS är en marknadsledande lösning för webbpublicering och en programsvit för digital marknadsföring. Genom att dra och släppa innehåll kan redaktörer och marknadsförare enkelt skapa, redigera och A/B testa innehåll som automatiskt fungerar på alla skärmar.

Episerver CMS
Email marketing

Episerver Campaign

Episerver Campaign är en serie intelligenta produkter för marknadsföringsautomation. Den hjälper företag att snabbt skapa, automatisera och anpassa kampanjer i alla kanaler. Detta inkluderar webb, mobil, e-post, text, sociala medier och Internet of Things.

Lösningen använder artificiell intelligens och kunddata för att skicka och anpassa innehåll baserat på beteende i realtid. Episerver Campaign spårar och analyserar automatiskt varje kundbesök, klick, e-post och inköp för att ge värdefulla insikter om kunder och segment.

Några av våra kunder

Detta hjälper vi er med

Syftet med en webbsajt skiljer sig från företag till företag. Vi börjar alltid med en behovsanalys för att undersöka vilka affärsmål ni har och hur webbsajten kan konstrueras för att hjälpa er nå era affärsmål. Då Episerver är ett komplett system med e-handel, CMS och marknadsföring har vi möjlighet att designa och bygga ert nya system efter behov och önskemål oavsett syfte.

Vad kan vi göra för er?

Kontakta mig

Joakim Lorentzon

0708 - 37 54 35

joakim.lorentzon@capo.se