E-handelslösningar och e-handelssystem

Capo har länge utvecklat integrerade e-handelslösningar som bidrar till smidigare hantering av produkter och ökad försäljning.

System för E-handel hos Capo

E-handel på ett smartare sätt.

Vi är duktiga på att förstå din verksamhet, dina produkter och dina kunders beteenden. Med expertis inom interaktionsdesign, marknadsledande e-handelsplattformar, integrationer till affärsystem med mera skapar vi välanpassade e-handelslösningar som sticker ut och blir ett kundunikt konkurrensmedel. Lösningar som får kunden att gilla varumärket och gör att ordrar trillar in i ett allt snabbare tempo. Och som också gör hantering av ordrar och leverans av varor smidiga och träffsäkra.

Rådgivning och strategi

När Capo gör förstudier så sätter vi oss in i verksamheten, produkterna, kundernas beteenden, konkurrenter, säljprocess, orderhantering, leverans och andra viktiga aspekter. Vi har en beprövad checklista som säkerställer att inga viktiga frågor lämnas åt slumpen.
 
Vi formar strategi och idéer baserat på erfarenhet och kunskap. Grova skisser, processmodeller och lösningsarkitektur tas fram som beskriver visionen för din framtida e-handel.
 
Vi är vana att jobba i nära samarbete med personer från kundens marknads- och IT avdelningar samt konsulter från affärsystempartner. Ofta tar Capo rollen av projektledare i ett förstudieprojektet och ser till att teamet kommer fram till en optimal e-handelsstrategi.

Design och konvertering

Användarupplevelsen är på många sätt avgörande för att e-handeln blir framgångsrik. Fantastiska användarupplevelser skapas när design samverkar med funktion, innehåll och interaktion. Vi har experter inom dessa områden för att lyckas med designen:

  • Varumärkesbyggande grafisk design
  • Interaktionsdesign
  • Responsiv / mobilanpassad design

Konvertering får man genom att synas och erbjuda det kunden vill ha på ett tydligt sätt. Som vid all typ av försäljning gäller det att förstå kundens beteenden och drivkrafter först. Sedan jobbar vi bland annat med dessa verktyg för ökad konvertering:

  • SEO, synlighet i sökmotorer
  • Smarta kampanjlösningar
  • A/B tester och uppföljning
  • Personalisering - individanpassade budskap
  • Automatiserade e-postmeddelanden
E-handel i mobilen. Capo har plattformen och kan vara din expert

Mobil e-handel

Mer än hälften av svenskarna handlar numera på nätet från sin mobiltelefon eller surfplatta (Svensk E-handel, DIBS 2016). Google rankar mobilanpassade sajter högre vid sökning i mobiltelefon. Så det blir allt viktigare att det är enkelt att hitta och köpa i mobilen. Capo har experter på detta och även plattformar som underlättar arbete med mobilt innehåll på sajten.

B2B eller B2C? Merförsäljning, rabattpriser, leveransvilkor eller fraktvillkor. Capo hjälper dig med kombinerade lösningar.

B2C och B2B expertis

Capo har erfarenhet av e-handelslösningar både B2C och B2B. Inom B2C är till exempel trovärdighet, budskap, användarvänlighet och merförsäljning viktiga områden. Inom B2B är det ofta kundunika rabattpriser, leveransvillkor och fraktvillkor som är viktigt. Capo har också gjort kombinerade lösningar för både B2C och B2B e-handel.

Anpassa säljbudskap, innehåll och produktsortiment? Capos verktyg ger dig konkurrensfördelar.

Personalisering

Personalisering handlar om att anpassa säljbudskap, innehåll, och produktsortiment för den unika kunden. Som en skicklig säljare skulle göra. Det är nästa steg när grunden (produkter, priser osv) finns på plats. Ambitiösa e-handlare jobbar hårt med detta idag för att skapa konkurrensfördelar. Vi har kompetensen och verktygen för att hjälpa dig att lyckas med detta i er e-handel.

E-handelsplattformar

Capo jobbar med de ledande ehandelsplattformarna Episerver, Litium och Dynamicweb. I plattformarna finns en flexibel verktygslåda som gör det möjligt att skapa optimala e-handelslösningar för varje verksamhet.
EPIServer e-handel commerce plattform webb hos Capo

EPiserver_e-handelssystem_black

Litium Studio e-handel commerce plattform webb hos Capo

litium_e-handelssystem_color

Dynamic Web e-handel commerce plattform webb hos Capo

Dynamicweb_e-handelssystem_color

PIM-system

Smidig hantering av produktinformation är avgörande för att lyckas med e-handel. Ett PIM-system löser behoven för e-handel och blir även en central källa för produktinformation i andra marknadskanaler. Capo är certifierad partner till InRiver som är det marknadsledande PIM-systemet i norden.
inRiver PIM e-handel commerce plattform webb hos Capo

inriver_pim-system_color_liten.png

Integration affärssystem

Capo har lång erfarenhet av e-handelslösningar som integreras med affärssystem som exempelvis MicroSoft Dynamics NAV, MicroSoft Dynamics AX, SAP, Pyramid, M3 och Visma. Vi har generellt erfarenhet av många olika typer av integrationsprojekt och är vana att jobba med vedertagna tekniker som web services, XML och JSON.
E-handel med Dynamics NAV hos Capo

E-handel med Dynamics NAV

Microsoft-Dynamics-NAV-color

E-handel med SAP hos Capo

E-handel med SAP

SAP-color

Funderar du på ny e-handelsplattform? Capo har verktygen.

Intresserad?

Kontakta mig för mer information eller ett förutsättningslöst möte.

Peter Krusell
031-363 66 10
peter@capo.se

Så här säger kunderna

Thommy Grape hos EM Home Interiör är nöjd med Capo

När vi satsade på e-handel valde vi att fortsätta arbeta med Capo som webbyrå eftersom de har precis den kompetens som vi efterfrågar. Tillsammans har vi kunnat säkerställa att e-handeln uppfyller våra mål i projektet.

- Thommy Grape, EM Home Interior

Relaterade kundcase