PIM-system

Vi hjälper företag att hantera produktinformationen enhetligt och effektivt i alla marknadskanaler.

Capo | PIM-system samlar all produktinformation på en plats.

Samla all produktinfo på en plats

Kunder vill kunna köpa i både fysiska butiker och i nya digitala kanaler som ehandel och mobil handel. Ett PIM-system underlättar försäljningen då all produktinformation samlas på en plats. PIM står för Product Information Management och betyder helt enkelt hantering av produktinformation.

Capo är en certifierad partner till Inriver som är ett svenskutvecklat PIM. Våra lösningar underlättar produkthanteringen för våra kunder så att de alltid tar fram den senaste information och de rätta bilderna för varje produkt och varje variant av produkt.

Hantera all produktinformation i ett PIM-system. En central källa till alla kanaler. Capo hjälper er att komma igång.

PIM = Product Information Management

Tidigare har företag hanterat produktinformation och bilder i excelfiler, webbplattformar, bildbanker, affärsystem med mera. Det vill säga i verktyg som inte är primärt framtagna för säljorienterad produktinformation och ofta i flera olika verktyg.
 
Ett PIM-system är ett verktyg som helt fokuserar på smidig hantering av produktinformation. Grundidén med PIM är att det ska finnas EN central källa för produktinformation till alla kanaler.

Många säljkanaler. En källa. Capo hjälper er med PIM-lösningen.

Många säljkanaler - en källa.

Tänk dig att du ändrar med ett knapptryck och därefter vet att alla marknadskanaler är rätt. På alla språk och marknader globalt. En PIM-lösning ger den möjligheten. Tricket är att skapa en central källa och ett arbetsflöde som är rätt just för din verksamhet och de marknadskanaler ni jobbar med. Det hjälper vi dig med.

Vi kan även erbjuda marknadsledande kanal-lösningar för din e-handel och webbsajt tack vare de "all-in-one" webbplattformar som vi jobbar med. För att få automatisk produktion av trycksaker kan du även lägga till vår Database publishing lösning.

Mervärden

Kvalitet och kontroll

Genom att centralisera produktinformationen i ett system säkerställs att varje produkt är komplett och uppdaterad.

Snabbhet

En ny produkt eller ändring kan snabbare publiceras i alla olika kanaler.

Enhetlig kundupplevelse

Samma källa oavsett kanal eliminerar fel och misstag eller skillnader i budskap.

Effektivisering

I hela organisationen

PIM gör många arbetsuppgifter enklare. Skriva offerter, ge kundsupport, informera personal etc.

Spara tid vid uppdatering

Genom ett smidigare verktyg för uppdatering och genom att uppdatera på enbart ett ställe.

Automatiserade trycksaker

Spara tid vid design- och korrekturarbete.

PIM-system och integration

Smidig hantering av produktinformation är avgörande för att lyckas med e-handel. Ett PIM-system löser behoven för e-handel och blir även en central källa för produktinformation i andra marknadskanaler. Capo är certifierad partner till framstående PIM-system på nordiska marknaden och utför integraitoner med affärssystem och befintliga e-handelssystem.
inRiver PIM e-handel commerce plattform webb hos Capo

inriver_pim-system_color_liten.png

Snabb ROI

Mervärden och effektiviseringar med PIM ger oftast stor nytta i verksamheten. Investeringen kan räknas hem snabbt. Vi hjälper gärna till med en ROI-kalkyl för er verksamhet.

PIM för bildbank

I PIM hanteras bilder, dokument, videos med mera på ett smidigt och produktcentrerat sätt. Separata bildbanker eller DAM-system kan ofta ersättas med PIM.

PIM och PLM/MDM

PIM kompletterar ofta PLM/MDM-system vad gäller tex marknadsinformation, bilder och språkhantering. Ibland kan PIM-systemet även hantera PLM och MDM processer. Vi hjälper er hitta rätt systemarkitektur.

Vad kan vi göra för er?

Kontakta mig så berättar jag mer!

Joakim Lorentzon

0708 - 37 54 35

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

* obligatorisk