Webblösningar och hemsidor

Vi hjälper företag att skapa webblösningar och hemsidor som ger konkret affärsnytta.

Webblösning eller hemsida? Capo hjälper dig med affärsnytta.

En trygg partner.

Capo har hjälpt både stora och små verksamheter att ta vara på digitala möjligheter i över 10 års tid. Så vi vet hur viktigt det är att lösningarna är välanpassade för verksamhetens behov. Vår expertis täcker in såväl strategi som design och teknik. Det gör oss till ett stabilt och säkert val av helhetsleverantör.
Vi kommer att ta väl hand om dig.

Digital strategi

Inledningsvis hjälper vi ofta företag att forma en digital strategi. Vi sätter oss in i er verksamhet och marknadssituation. Hur erbjudandet och sortimentet ser ut. Vilka kunderna och konkurrenterna är. Hur säljprocessen ser ut med mera. Vi har en beprövad checklista som säkerställer att inga viktiga frågor lämnas åt slumpen.
 
Vi tar fram nyskapande strategier och idéer, men som ändå är baserade på erfarenhet och kunskap. Grova skisser, processmodeller och lösningsarkitektur tas fram som beskriver visionen för er digitala lösning.

Specialister på produkter

Ett speciellt fokusområde för oss är produktorienterade företag och de utmaningar som kommer med att sälja ett större produktsortiment. Med våra lösningar, kompetenser och plattformar kan vi leverera riktigt bra webbplatser för presentation av stora produktsortiment.
 
För att ge kunden en bra användarupplevelse krävs det bra lösningar inom en rad områden som vi är duktiga på:

  • Sök
  • Kategorisering
  • Navigering
  • Filtrering
  • Produktbilder
  • Produktegenskaper
  • Tillbehörsrelationer
  • Med mera
Capo hjälper dig att få en mobilanpassad responsiv design

Responsiv design

Capo är experter på responsiv, mobilanpassad design. De CMS-plattformar vi jobbar med underlättar också för redaktörer att skapa riktigt bra mobilt innehåll på sajten.

Capo har integrationserfarenhet från flera affärssystem och CRM-system.

Systemintegration

I många fall behöver webblösningen integreras med andra system. Capo har integrationserfarenhet från flera affärssystem och CRM-system. Vi är vana att jobba med vedertagna tekniker som webservices och XML.

Anpassat innehåll för besökare. Capo hjälper dig med personalisering.

Personalisering

Personalisering handlar om att anpassa innehåll baserat på vem som besöker sajten. Det är nästa steg när en bra webbsajt finns som grund. Vi har kompetens och verktyg för att hjälpa dig nå högre resultat med personalisering.

Öka intäkter & sänka kostnader

Med digitala lösningar finns ofta möjlighet att både öka intäkter och minska kostnader. För att öka intäkter jobbar vi tex med sökmotoroptimering, säljdriv och användarvänliga lösningar som leder till ökad konverteringsgrad. Vi duktiga på att förstå affärsprocesser och arbetsflöden så att vi kan hjälpa er bli effektivare med digitala lösningar.
Sökmotoroptimera för ökade intäkter. Capo förstår din affärsprocess och dina arbetsflöden. Du får effektiva digitala lösningar.

Hela kommunikationsflödet

Vi ser till hela ert kommunikationsflöde via digitala kanaler för att hitta ett optimalt koncept. Det ser olika ut för varje verksamhet och marknad men ofta innefattas dessa delar:

Skaffa nya besökare

Genom smart innehåll, sökmotoroptimering, sociala medier mm

Fånga intresset

Genom budskap, design, effektfull inspiration m.m.

Göra besökare till lojala kunder

Genom sortimentpresentation, smart sök- och navigering, service, rådgivning och guider m.m.

Marknadsledande CMS-plattformar

Capo jobbar med ledande webbplattformar (CMS-verktyg) på Svenska marknaden. Plattformen i sig skapar inget värde eller genererar något resultat. Men den är en flexibel verktygslåda som gör det möjligt för oss att skapa fantastiska lösningar för er verksamhet.
EPIServer e-handel commerce plattform webb hos Capo

EPiserver_e-handelssystem_black

Litium Studio e-handel commerce plattform webb hos Capo

litium_e-handelssystem_color

Dynamic Web e-handel commerce plattform webb hos Capo

Dynamicweb_e-handelssystem_color

Vad kan vi göra för er?

Kontakta mig så berättar jag mer!

Joakim Lorentzon

0708 - 37 54 35

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

* obligatorisk

Relaterade kundcase