Passion för e-handel och PIM

Capo är en webbyrå som finns i Göteborg och Jönköping. Vårt fokus är företag som säljer ett större produktsortiment, där vår expertis inom e-handel och helhetslösningar för många marknadskanaler kommer väl till pass. Vi kombinerar kreativ design med tekniskt kunnande och nyskapande affärstänk. Välkommen!

All-in-one plattformar för webb och e-handel

Capo har certiferade och erfarna konsulter på flera marknadsledande "all-in-one" plattformar för webb och e-handel kombinerat.

Plattformar hos Capo EPIServer, Litium Studio, Dynamic Web

Marknadsledande PIM-system

En centraliserad källa för produktinformation som publiceras ut i flera kanaler. Vi på Capo är certifierade för att implementera InRiver och att skapa en optimal lösning för flera marknadskanaler - omnichannel.

PIM-system hos Capo. Perfion och inRiver.

Exempel på kunder

Aktuellt

Nylansering EM Home

I EM Homes nya e-handel kan kunden köpa möbler med mängder av valmöjlgheter - 100-tals tyger, längder, bredder, tillval mm. Lösningen består av PIM-system, e-handelsplattform och integration med affärssystemet.

Besök sajten
Wallvision väljer Capo

Wallvision väljer Capo

Capo har fått förtroendet att utveckla en internationell PIM-lösning till Wallvision. Inom koncernen finns fyra välkända varumärken för tapeter, där ibland Boråstapeter.

Läs mer om Wallvision

Facelift för BBgruppen

BBgruppen, där Byggbeslag ingår, har fått en rejäl facelift. Ett brett sortiment säljs i e-handeln och en mängd tjänster ebjuds av företagen i gruppen.
www.bbgruppen.se

Lansering av Oazo

Oazo är en ny butikskedja för badrumsprodukter som Capo leverarar webbsajt, e-handel och PIM till. En första version av webbsajten är nu live.
www.oazo.se.

Vi är en webbyrå och e-handelsleverantör som kan e-handelslösningar och PIM-system