Capo är en webbyrå med kontor i Göteborg och Jönköping.

Vi finns för att hjälpa företag ta vara på sina möjligheter i en digital värld. Vårt fokus är företag som säljer ett större produktsortiment, där vår expertis inom e-handel och helhetslösningar för många marknadskanaler kommer väl till pass.

Unik kompetensmix

Vi har en unik kombination av spetskompetens inom kreativ design, tekniskt kunnande och nyskapande affärstänk. Våra konsulter inom varje område är välutbildade med certifierade kunskaper i många fall och har ofta över 10 års erfarenhet.

Lagom stor byrå

Vi är tillräckligt små för att vara personliga och engagerade. Men stora nog för att ha erfarenhet av omfattande, komplexa e-handelsprojekt. Och av att leverera helhetslösningar för omnichannel till företag med höga ambitioner.

Användaren i fokus

Vi sätter alltid användarupplevelsen i fokus och formar tekniska lösningen utifrån det. Det är detaljerna som gör helheten och tack vare vår kärlek till hantverket blir det hög kvalitet i varje beståndsdel. Resultatet blir lösningar som ger konkret affärsnytta för våra kunder.

"Går detta att göra bättre?"

Det är frågan vi alltid ställer oss i varje ny situation vi möter. Finns det en smartare lösning så ska vi hitta den. Denna ifrågasättande attityd leder fram till idéer som förbättrar, effektiviserar, ökar försäljningen eller bygger varumärket hos våra uppdragsgivare.

Företagsfakta

  • Startade 2006
  • Kontor i Jönköping och Göteborg
  • Omsätter idag ca 12 msek
  • Sysselsätter ca 14 personer
  • ca 8 år relevant erfarenhet per person
  • 2/3 tekniskt fokus och 1/3 design/affärsnytta
  • God kreditvärdighet
  • Ingår i Empir Group

 

Så här säger kunderna

Thommy Grape hos EM Home Interiör är nöjd med Capo

När vi satsade på e-handel valde vi att fortsätta arbeta med Capo som webbyrå eftersom de har precis den kompetens som vi efterfrågar. Tillsammans har vi kunnat säkerställa att e-handeln uppfyller våra mål i projektet.

- Thommy Grape, EM Home Interior

Vi har valt Capo som partner och soundboard i vår webbutveckling. Vi är mycket nöjda med våra tre första år och ser positivt på vår fortsatta resa!
 
- Thibaud Hartwig Holmgren, Marknadsansvarig Holmgrens bil

Vad kan vi göra för er?

Kontakta mig så berättar jag mer!

Joakim Lorentzon

0708 - 37 54 35

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

* obligatorisk